Fabriksförsäljning

fabriksförsäljning.jpgPå Roma Kungsgård finns Roma Glasbruks fabriksförsäljning. Här kan du köpa genuint konstglas och bruksföremål med egen formgivning till  reducerade priser.

I Glasbrukets lokaler är hyllorna alltid fyllda med olika unika glasprodukter i miljökristall, allt finns i både första och  prisvänlig andrasortering. Formgivare för glasbrukets produktion är Kenneth Täckenström och Carina Löfgren. 

kanna-.jpgRoma Kungsgård är Gotlands hjärta och försäljningen i den kulturhistoriska miljön är ett turistmål för hela familjen. Hyllorna är fyllda med olika glasprodukter som kannor, vaser, dricksglas, vinglas, ljusstakar, oljelampor, fönsterklot samt karaffer, Roma Glasbruks kanske populäraste produkt.

Det händer alltid mycket på Roma Kungsgård. Teaterföreställningar i den vackra klosterruinen, aktiviteter, marknader och andra evenemang. Glashyttan ligger i anslutning till butiken, vilket gör att du samtidigt som du shoppar kan se på när nya alster blir till, eller varför inte med hjälp av erfaren glasblåsare prova på själv?