Tackochlov

Butiken Tackochlov hittar du i östra flygeln på Roma Kungsgård. Till butiken har ett nätverk av hantverkare, formgivare och konstnärer anslutna till kulturmötesplatsens butik och galleri, här exponeras och säljsljusstake-tove-adman.jpg tillverkarnas produktion via utställningar, i butik och egna ateljéer.

Tackochlovs sortiment består av konst, hantverk, delikatesser och inredningsdetaljer med tonvikten lagd på lokala formgivare . Utbudet är anpassat för en kulturhistorisk miljö, och är tänkt att ge en bild av det lokala kulturlivet.

Verksamhetsidén är att presentera produkterna i en spännande och inspirerande omgivning, gärna i en miljö som Roma Kungsgård där områdets kulturhistoria finns närvarande.

I dagsläget kan Tackochlov erbjuda över 50 varumärken med ett brett urval avstaty-ardinkedja.jpg accessoarer, bruksföremål och inredningsdetaljer av såväl klassisk som ny design. Om du har önskemål eller synpunkter på sortimentet får du gärna höra av dig.

Nyhet för i år är våran webshop där en del av produkterna som säljs på Roma Kungsgård finns att se eller köpa. Tackochlov